(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Bezlepkový chleba
Potřebné ingredience
250 g směs na pečení chleba Classico "Il Pane di Anna" 200/210 g vody 1 lžíce olivového oleje 12 g čerstvého droždí
Postup přípravy
Droždí se rozpustí v několika lžících vody. Přidejte směs na pečení chleba Classico " Il pane di Anna" a lžíci olivového oleje. Promíchejte velmi dobře přísady s dřevěnou vařečkou, dokud nebude směs hladká a krémovitá, vodu přidávejte po lžících dle potřeby (konzistence jogurtu). Nalijte těsto do formy na pečení lehce potřené olejem. Zakryjte fólií a nechte kynout asi 40 - 50 minut na teplém místě. Až těsto více než zdvojnásobí svůj objem, vložte do předehřáté trouby na 180 ° C až 200 ° C a pečte po dobu 20-30 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé